Kunst for Ayah

Pink Ayah Jungle Lion – by Sheilah Sheldone. 

Maleriet, der er en sprudlende og farverig udgave af dyrenes konge med titlen Pink Ayah Jungle Lion, måler 80 cm i bredden og 100 cm i højden. Er du interesseret, så er du velkommen til at kontakte os på info@helpayah.dk 

Mobirise

Kenyansk multitalent og kunstner, Sheila Sheldone, har doneret et maleri til Ayah Mithika Lundt Fonden, som sætter det på auktion til fordel for indsamlingen til Ayah´s behandling i USA. Billedet er et i rækken af Sheila Sheldones mesterværker, som nu bliver sat på auktion startende på 7.000 USD.

Sheilah er en 12 år gammel kenyansk multikunstner, som allerede både kan skrive kunstmaler, model, sanger, designer, skuespiller og poet på CV´et. Hun er også en kendt stemme i offentligheden, der har rejst verden rundt som taler på forskellige events, og er blevet interviewet af både lokale og internationale medier. Se interviewet med tyske DW TV her.

Hendes arbejde har været verden rundt, fra hendes hjemland, Kenya, og til både Japan og New York. Flere af hendes værker er blevet solgt for 10.000 USD

Gennem fonden, Sheila Sheldone Arts for Social Change, arbejder Sheila sideløbende med en gruppe i Mombasa, som tilbyder støtte til børn og unge, samt folk med handicaps.
Det er ikke første gang, at Sheila donerer værker til velgørenhed. Bl.a. donerede hun et maleri til Tess Foundation i Californien, som blev auktioneret for at skaffe midler, der kunne sende piger i Zimbabwe i skole.

Ayah Mithika Lundt Fonden er dybt taknemmelig for Sheilas donation.

Du kan læse mere om Sheilah Sheldone og hendes arbejde her.


Sheilah har også modtaget flere awards - den første tilbage i 2018 i USA. I 2020 modtog hun prisen Global Child Prodigy Award, som blev afholdt I Delhi, Indien. Senest i februar 2021, har hun netop modtaget prisen 2021 Nina Simone Artistic Excellence Honoree, som en “ung, begavet og sort entrepreneur” I New York City.


Støt allerede i dag

Ingen donation er for lille.

Kontakt os

Email

info@helpayah.dk                         

© Copyright 2021 Help Ayah. All Rights Reserved.

How to create a website - Find more